Презентація курсів польської мови у Луцьку

Презентація курсів польської мови у Луцьку

 

Inozemna Mowa презентація курсів польської мови

Презентація курсів польської мови у Луцьку від центру ІМ

Друзі, запрошуємо всіх, хто зацікавлений у вивченні польської мови з ІМ,

на нашу презентацію,

яка відбудеться 15 вересня 2018 року у м. Луцьк.

 

 

Будете мати змогу:

 

 

 

Задати питання IM про курси польської мови у Луцьку

 

Ви будете мати чудову нагоду задати питання, які вас цікавлять про наші курси польської мови та дізнатись, як саме вони проходять, поспілкуватись із нашими викладачами, які приїдуть із Польщі, почути відгуки запрошених наших учнів.

 

Ми розповімо вам багато цікавого та інформативного про наші курси польської, про те, як можна цікаво та результативно вивчити польську мову з нуля. Зацікавились? Тоді приходьте, ми будемо раді відповісти на всі ваші питання.

 

Місце презентації курсів польської мови IM у Луцьку

 

Місце проведення: готель «Профспілковий» (великий актовий зал)

Адреса: пр-т Відродження, буд. 24, каб. 32

Дата: 15 вересня 2018 року 

Початок презентації: 18:30

Гості: викладачі польських університетів

 

«Скільки мов ти знаєш – стільки разів ти людина». Здається, всім відома ця фраза Ґете, яка запевняє, що знання ще однієї мови, окрім власної, нікому не буде на заваді, адже мова дає можливість значно розширити свій кругозір.

 

Причини пройти курси польської мови IM у Луцьку

 

Причини для вивчення польської мови – у кожного свої. Хтось прагне вступити до польського університету, хтось хоче отримати карту Поляка чи громадянство, хтось планує влаштуватись на кваліфіковану роботу у Польщі, а хтось хоче налагоджувати економічні зв’язки в Україні та вести спільний бізнес із сусідньою державою. Вивчення польської мови – це перспективне вкладення часу. Головне – мотивація, стимул та бажання знати мову.

 

Практика курсів польської мови IM у Луцьку

 

Курси польської мови ІМ – це не лише вивчення польської мови, це ще й відразу практика. Ви не помітите й самі, як почнете розмовляти із викладачем польською. А це – важливий результат! Ми хочемо, щоб ви знали мову і могли вільно нею розмовляти.

 

Відгуки курсантів ІМ про курси польської мови у Луцьку

 

Ми будемо чекати вас на нашій Презентації, де ви дізнаєтесь більше, але ще хочемо поділитись із деякими відгуками, які нам лишають студенти:

 

“Після школи я планував навчання у Польщі, а там необхідна умова – знання польської мови. Так як мій знайомий порадив саме ці курси, і я бачив його позитивні результати (він отримав Міжнародний Сертифікат, вдало здавши іспит на знання польської мови і вже вчиться в Любліні), я вирішив теж вчити польську в ІМ. Мені підходило те, що заняття проходять онлайн, адже я живу в Івано-Франківську, і що вчитель – поляк. Скажу відразу: це було нелегко, спочатку незвично, але цікаво. І я у липні здав Сертифікаційний екзамен!”

 

Державний сертифікат з польської мови у Луцьку

Так, друзі, ІМ – перші в Україні курси польської мови, хто може проводити Сертифікаційний екзамен з польської мови як іноземної. Міжнародний Сертифікат визнається по всій Європі.

 

 

“Коли я вчила польську мову у ІМ, відразу з’явилось відчуття, ніби я почала розуміти поляків, їх мову і традиції. А завдяки нашій викладачці, яка з першого уроку говорила польською, все здавалось простим і зрозумілим. Пані Агнешка позбавила мене невпевненості і страху говорити польською. Кожне заняття – це завжди щось нове, хоча не скажу, що було легко. Проте, цікаво. Коли вчитель – поляк, це – величезний досвід, гарні знання і незабутні враження.”

 

А ще подивіться відео-відгук про наші курси польської мови ІМ

 

 

Отож, нагадуємо ще раз про місце презентації курсів польської мови в Луцьку:

 

Місце проведення: готель «Профспілковий» (великий актовий зал)

Адреса: пр-т Відродження, буд. 24, каб. 32

Дата: 15 вересня 2018 року 

Початок презентації: 18:30

Гості: викладачі польських університетів

 

Будемо раді зустрітись із вами!

 

 

 

 

 

Інші новини
Державний екзамен з польської мови 2016

Відома дата проведення державного екзамену з польської мови!

Як швидко вивчити польську в Житомирі – розглянемо покроково

Не знаєте як обрати найкращу школу з гарантією результату? Сумніваєтесь чи можна вивчити іноземну мову за півроку? Саме про це поговоримо нижче.

З Тернополя у Варшаву – поради усім, хто хоче стати студентом престижного польського ВУЗу

Навчання за кордоном давно перестало бути нездійсненою мрією. В теперішніх реаліях стати студентом іноземного ВУЗу має шанс чи не кожен український абітурієнт.

Якщо ви бажаєте отримати безкоштовну консультацію з приводу наших послуг – напишіть нам!

    [:pl]

    [:ua]

    [:ru]

    [:en]